Bose Luidsprekers

Bose Surround speakersystemen

Het Bose Acoustimass® 5 Series home entertainment-luidsprekersysteem, ons populairste surround sound-luidsprekersysteem, voorziet uw films en muziek van 5.1-kanaals geluid. Sluit het systeem aan op uw home cinema-receiver en geniet van geluid van Bose-kwaliteit. De opnieuw ontworpen Direct/Reflecting® speakers produceren een rijk geluid en hebben een slank design. De zuivere muzieklijn en de krachtige beats geven uw muziek net iets extra's.
Inbouwluidsprekers

Onze beste inbouwluidsprekers leveren Stereo Everywhere-luidsprekerprestaties met diepere lage tonen. De inbouwluidspreker zijn ontworpen voor gebruik in het plafond en muur. Het vrijwel randloze design gaat op in uw interieur en zijn eenvoudig te plaatsen. De onopvallende speakers leveren een opvallend gebalanceerd stereogeluid.
Weerbestendige luidsprekers

Geniet ook buiten (in de tuin of op uw boot) van het Bose®-kwaliteitsgeluid met luidsprekers die zijn ontworpen om de meest barre weersomstandigheden te kunnen weerstaan. De elegante weerbestendige speakers zijn bestand tegen sneeuw, regen, zout en extreme temperaturen. Met de bijgeleverde beugels kunt u de luidsprekers naar wens plaatsen.Tuinluidspreker

De weerbestendige tuinluidsprekers geven 360 graden geluidsbereik. Montage aan de wand is niet nodig met de FreeSpace® luidsprekers. Geniet van het natuurlijke geluid in een breed luistergebied.
.......................................................................................................

Bartels


Hifi - Tv - Media

Besterdring 87
5014 HH Tilburg
T.013 - 543 14 89
Contactformulier
Routebeschrijving

Bartels | kwaliteit vooropgesteld!


NAAR BARTELS WEBSHOP »