Loewe Reference UHD

Kwaliteit in perfectie

De Loewe Reference beschikt over een Ultra-HD-beeld en geweldig geluid door de ge´ntegreerde Soundbar en Dolby Digital. Daarnaast heeft dit model een modern design dat tijdloos is. De ge´ntegreerde harde schijf en Bluetooth-audiostreaming zorgen voor maximaal comfort.Ultra High Definition

Ultra High Definition zorgt voor het beste beeld met een vier keer hogere resolutie dan Full HD-toestellen. Foto's en video's in Ultra-HD kunnen via HDMI, USB-stick, uw thuisnetwerk en de nieuwe LUMAS-app uitstekend weergegeven worden. Door het Loewe Ultra HD Scaling-algoritme worden TV-signalen die nog niet aan de HD-standaard voldoen, van actuele 1.920 x 1.080 pixels naar 3.840 x 2.160 pixels omgerekend. Voor meer details en scherpte en betrouwbaar foutloos, ook bij Full HD-programma's.

Loewe 3D Active Shutter voor extra diepte

Met de Loewe 3D Active Shutter krijgt u met zowel 2D- als 3D-materiaal een bioscoopervaring in uw eigen woonkamer. Perfecte algoritmen kunnen dit beeldmateriaal fascinerend weergeven door te berekenen welke beelden op de voorgrond en welke beelden op de achtergrond te zien moeten zijn.

Digitale en beweeglijke kunst met de Lumas-app

Is het niet prachtig om kunst ook op uw televisie te kunnen bekijken? Met de nieuwe app van de LUMAS Galerie kunt u kunstwerken van bijvoorbeeld fotograaf Werner Pawlok bekijken op uw televisie. U kunt de app vinden op het startscherm van de Loewe Reference UHD. Fotografie, grafisch/illustratie, digitale kunst en schilderkunst zijn te vinden in de app. U kunt deze beelden stilstaand (maximaal 24 uur) of als diashow bekijken.Less is more

Door het gebruik van geometrische lijnen in het design past het toestel zich aan aan de omgeving en past het in ieder interieur. Desondanks levert het een bijdrage aan de architectuur van uw huis. De Loewe Reference UHD is leverbaar in alu-zilver, alu-zwart, glanzend wit en in de nieuwe warme tint Dark Gold. De kabelvoering is verborgen en de vormgegeven achterkant zorgt ervoor dat er vrijheid is in de plaatsing van de televisie. Alles is mogelijk: op de grond, op tafels en meubels en aan de muur. Ook beschikt de Loewe Reference over een gemotoriseerde draaifunctie van de Floor Stand.

Fantastische filmervaringen en indrukwekkende concerten bij u thuis

De Loewe Referende beschikt over voelbare bassen, een helder middengebied, exacte hoge tonen en een enorme dynamiek. Dit is kenmerkend voor Loewe sound. De ge´ntegreerde Soundbar met daarin acht luidsprekers resulteert in een glashelder geluid met een vermogen van wel 120 watt. Daarbij heeft deze televisie een speciaal geconstrueerde basreflexbox en een ge´ntegreerde 5.1 Audio Decoder met Dolby Digital en DTS waardoor films en concerten optimaal worden weergegeven. Ook de Cinema Surround Mode draagt hieraan bij. Het is daarbij mogelijk om te wisselen tussen de film- en muziekmodes.

Het Loewe geluidssysteem kan worden uitgebreid met twee Loewe Reference ID speakers. Deze speakers hebben allebei een muziekvermogen van 80 watt. Hiermee kan een akoestisch podiumeffect zoals bij concerten worden bereikt. De tweeters van stijf keramisch materiaal kunnen makkelijk frequenties tot 40.000 Hz aan. De D'Appolito-plaatsing van de zes luidsprekers zorgt voor een zeer transparant geluidsbeeld.

Loewe Mobile Recording

Het is niet langer een probleem wanneer u niet thuis bent terwijl uw favoriete tv-programma uitgezonden wordt. Met de Loewe Mobile Recording app kunt u, waar u ook bent, een programma opnemen en bekijken. U heeft hier enkel een smartphone en internetverbinding voor nodig. U hoeft enkel het programma dat u wilt opnemen aan te klikken in de app en de Loewe Reference UHD doet de rest van het werk.

Loewe Instant Channel Zapping

Duurt overschakelen naar andere zenders bij u ook zo lang? Met de Loewe Instant Channel Zapping* functie heeft u hier niet langer last van. Dankzij de Dual-Tuner-technologie kunt u razendsnel van de ene naar de andere zender zappen. Op het ene kanaal draait de uitzending die u kijkt. Op het andere kanaal wordt ondertussen automatisch de volgende zender geladen.

*) Er zijn hierbij beperkingen mogelijk, bijvoorbeeld bij achtergrondopnamen, versleutelde inhoud, PiP etc.Loewe Artist Search

Zoekt u muziek van Marco Borsato? Loewe Artist Search zoekt met ÚÚn druk op de knop alle internet-radiostations af en vindt de zender die op dat moment die artiest afspeelt. Ook kunt u door deze functie zien welke zender die artiest het meest in hun programma heeft.

Loewe Smart tv2move

Met de Loewe Smart tv2move app heeft u er een tweede televisietoestel bij (met uiteraard de betrouwbare kwaliteit van Loewe). Met deze app kunt u live-tv kijken en tv-programma's opnemen en terugkijken via de elektronische programmagids. Daarnaast kunt u met de Magazine Programme Guide die in deze app te vinden is zenderlijsten volgens televisiegidsen sorteren en ze vervolgens naar het toestel overzetten.

Loewe Bluetooth Features

De nieuwe Loewe Reference beschikt over Bluetooth waardoor u uw muziek af kunt spelen. U kunt gemakkelijk uw smartphone of tablet verbinden met de Bluetooth Music Player, bijvoorbeeld met de Loewe Smart Audio app. Zonder kabels en met de geluidskwaliteit die alleen de Loewe Reference UHD biedt. Ook kunt u computertoetsenborden via Bluetooth gebruiken.

Loewe op uw smartphone

Wilt u uw telefoon nˇg slimmer maken dan hij al is? Met de gratis Loewe Smart Assist app is dit mogelijk. Wanneer u de app downloadt wordt uw smartphone een intu´tieve afstandsbediening voor de Loewe Reference UHD. U kunt bijvoorbeeld een geactualiseerde programmagids voor de komende zeven dagen creŰren. Ook kunt u het Loewe DR+ opnamearchief via de app beheren, waarmee u programma's kunt opnemen en opgenomen programma's kunt bekijken. Dankzij Loewe Mobile Recording kunt u dit altijd en overal doen!

Loewe DR+

Met de Loewe DR+ kunt u programma's pauzeren, opnemen en streamen naar een ander scherm. De Loewe Reference UHD heeft een ge´ntegreerde harde schijf met 1 TB opslagcapaciteit. Daarnaast kunnen opnames op de harde schijf in zelf gemaakte mappen of direct op externe apparaten worden gearchiveerd.
De Loewe Reference UHD is verkrijgbaar in 55, 75 en 85 inch.


.......................................................................................................

Bartels


Hifi - Tv - Media

Besterdring 87
5014 HH Tilburg
T.013 - 543 14 89
Contactformulier
Routebeschrijving

Bartels | kwaliteit vooropgesteld!


NAAR BARTELS WEBSHOP ╗